Autovoz do Bara

Bez autora
Jun 01 2010

Letnja turistička sezona za Železnice Srbije počinje 11. juna, kada počinje da saobraća popularni autovoz između Beograda i Bara.Autovoz će svake večeri sve do 11. septembra polaziti iz Beograda za Crnu Goru u 23.10 sati, a iz Bara za glavni grad Srbije svake večeri od 12. juna do 12. septembra u 22.05 sati. Sredinom juna planirano je i uvođenje sezonskih vozova iz Novog Sada i Niša za Bar i obratno, a u toku su razgovori i zajedničke aktivnosti sa crnogorskim kolegama kako da se za ove vozove obezbede potrebne lokomotive.

Autovoz do BaraLetnja turistička sezona za Železnice Srbije počinje 11. juna, kada počinje da saobraća popularni autovoz između Beograda i Bara.

Autovoz će svake večeri sve do 11. septembra polaziti iz Beograda za Crnu Goru u 23.10 sati, a iz Bara za glavni grad Srbije svake večeri od 12. juna do 12. septembra u 22.05 sati.

Sredinom juna planirano je i uvođenje sezonskih vozova iz Novog Sada i Niša za Bar i obratno, a u toku su razgovori i zajedničke aktivnosti sa crnogorskim kolegama kako da se za ove vozove obezbede potrebne lokomotive, saopštile su Železnice Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik